"Κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο, Hip Hop, Χορογυμναστική, τελική παράσταση κάθε Ιούνιο σε τοπικά θέατρα στο Ηράκλειο Κρήτης. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών "

Εκδηλώσεις

View This Page →

"Λειτουργούν τμήματα για παιδιά από 3 ετών και άνω, κορίτσια και αγόρια με μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής.   Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών και αποτελεί μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ). Διδάσκονται τα παρακάτω είδη: Κλασσικό Μπαλέτο (Ρώσικο Σύστημα) Παιδικά Τμήματα Χορού Zumba Σύγχρονο (Limon Σύστημα, Release Technique) Hip Hop Χορογυμναστική "

Τμήματα

View This Page →

"Η σχολή είναι ισόγεια με κήπο, ειδικά διαμορφωμένη για χορό, με προσεγμένα ξύλινα δάπεδα, προηγμένα ηχοσυστήματα, θέρμανση και κλιματισμό, καθώς επίσης και καθιστικός χώρος για τους γονείς και τα παιδιά. "

Χώρος

View This Page →

"Εγγραφές – Πληροφορίες: Από 1 Σεπτεμβρίου και ώρες: 17:00 – 21:00 Λειτουργούν τμήματα για παιδιά από 3 ετών και άνω, κορίτσια και αγόρια. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών και αποτελεί μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) "

Εγγραφές

View This Page →

"Κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο μπαλέτο, hip hop, χορογυμναστική "

Μοντέρνοι και κλασσικοί χοροί

View This Page →